Селекция от ефирни и нежни материи, създадени за вашия комфорт у дома.

Дамска памучна пижама от висококачествената памучна тъкан

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    014-FW17
  • 89.00лвДамска памучна розова пижама от висококачествената памучна тъкан е чудесен избор за перфектното спално бельо. За млади момичета и бременни жени с удобни и подходящи размери.

Когато спим, трябва да ни е колкото се може по-удобно. Тъканите, от което са нашите пижами и спалното бельо, могат да играят важна роля, в това колко добре спим през нощта. Искаме да се чувстваме достатъчно комфортно, за да може тялото ни да заспи, но и да ни е достатъчно топло, че да се чувстваме добре. Вероятно всички знаят, че трябва да носим леки, свободни, дишащи тъкани в леглото за най-спокойния ни сън.

Памукът е естествено меко влакно, отгледано от памуковото растение и се използва от дълго време в текстила и то с основателна причина. Той е мек, лек и дишащ и позволява циркулациятя на въздуха с кожата ви. Изключително разпространен, издръжлив и лесен за изпиране. Поради всички тези причини дамската пижама от висококачествена памучна тъкан, може да бъде чудесен избор за спални комплекти и перфектно спално бельо.

Трябва също така да се отбележи, че памукът не изолира добре и следователно, ако искате да се разхладите през нощта, може би трябва да изберете друга материя за вашата дамска пижама. В допълнение, памукът абсорбира много влага, което означава, че ако се изпотявате често през нощта памучната тъкан, може да запази влагата върху кожата, което може да причини дискомфорт и настинка. Ако нямате проблеми с потенето през ноща, това е най-добрата материя за сън.


  • Тишърт с лодка деколте от фина висококачествена памучна материя
  • Деколтет украсено с дантела в пастелено розов цвят
  • Широки ръкави