Намирането на най-подходящата раница или чанта за училище е не просто важно – то е от първостепенно значение за учениците. Родителите трябва да се съобразят с нуждите на детето си в зависимост от възрастта му, класа, в който се намира и пола на детето. Училищните чанти са много тежки за децата. За да се избегнат гръбначни изкривявания и други здравословни проблеми трябва да се подбере най-добре балансираната ученическа чанта.

Ортопедична ученическа раница STAR WARS RED

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Модел:
    1392
  • 84.00лвУдобна ортопедична ученическа раница от поредицата `Междузвездни войни`, която ще улесни детето да направи първите си стъпки зад училищните стени.

Удобната ученическа раница от поредицата `Междузвездни войни`, ще улесни детето да направи първите си стъпки зад училищните стени. Анатомичното покрите на гърба, меките колани с регулируема дължина и твърдост, ще помогнат за оформянето на правилната стойка на детето в периода, в който расте най-бързо. В допъление е и Системата Venti Stream, която е специално проектирано вентилационнo пространство, което позволява пълна циркулация на въздуха между чантата и гърба на малкия ученик.

Водоустойчив материал

Разделителите в основното отделение и външните джобове спомагат за разпространението на съдържанието в училищната раница и поддържат реда. Под капака на раницата, на място, където детето лесно може да се погледне, има специално определено място за учебната програма. Максимален комфорт при използване на учебната раница през цялата година е подсигурена от напълно водоустойчив материал, както и водоустойчиво подсилено дъно. Укрепването и е премахнато, което улеснява нейното почистване. За безопасността на детето по пътя от и до училище, ще се погрижат многото отразителни елементи по тази ортопедична ученическа раница.

Детските истории

Децата обичат историята на междугалактическата борба между доброто и злото. Специално за тях е и тази ортопедична ученическа раница от серията на Star Wars с реалистични теми от световноизвестната анимация. От днес героите на филма "Междузвездни войни" могат да придружават децата не само у дома, но и да направят времето, прекарано в училищните стени, по-приятно.

тип раница: Дисни Star Wars серия
Брой на камерите: 1
Брой джобове: 3
Материал: Полиестер
Външни размери на продукта 35,5 x 27,5 x 16 см
Допълнителна информация: Рефлективни елементи
Преден джоб
Непромокаема
Лесно се почиства
Декоративни висулки
Подсилено дъно
Регулиране на дължината на коланите
Място за учебната програма