Намирането на най-подходящата раница или чанта за училище е не просто важно – то е от първостепенно значение за учениците. Родителите трябва да се съобразят с нуждите на детето си в зависимост от възрастта му, класа, в който се намира и пола на детето. Училищните чанти са много тежки за децата. За да се избегнат гръбначни изкривявания и други здравословни проблеми трябва да се подбере най-добре балансираната ученическа чанта.

Ортопедична ученическа раница TRANAFORMERS Autrobots

  • Наличност:
    В наличност
  • Модел:
    0381
  • 79.00лвГоляма удобна ортопедична ученическа раница, изключително приятелски настроена към детето за първия контакт с училището.

Изработена от най-висококачествени материали, този модел ортопедична раница се характеризира с ергономичност, анатомично профилиране, цялостно укрепване и хидроизолация.
Удобството на употреба, се отличава с широки меки презрамки с регулируема дължина и допълнително укрепено, водоустойчиво дъно.
Безопасността на пътя до и от училище е гарантирана от многобройните отразяващи елементи, които са част от декорациите на тази ортопедична училищна раница.
Функционалността на използването е гарантирана от вътрешни разделители в основното отделение и външни джобове, които помагат да се постави добре съдържанието и да се поддържа ред в чантата на ученика.
Под капака на този модел ортопедична училищна раница има прозрачен джоб за учебната програма или личните данни на ученика.
Училищна раница с премахнато укрепване, което улеснява нейното почистване.

Лиценз: TRANSFORMERS
Размери: 35,5см x 27,5см x 16см
Тегло: 1010 g
Брой камери: 1
Допълнителни джобове: 3 + 2 вътрешни отделения
Специални характеристики: Система Venti Stream за удобно ползване през цялата година, водоустойчива

Тази ортопедична ученическа раница, лесно може да побере тетрадки и учебници формат А4.